Semesterstängt 2024: Anderstorp Grand Prixgatan 29-32 Anderstorp Stansgatan 1 28-31 Anderstorp Stansgatan 8 29-32 (öppet för utleverans v32) Eskilstuna 29-32 (godsmottagning öppen v32) Forsheda 28-31 Hillerstorp 28-31 Kontakta oss

Proton Finishing och Campus Värnamo:

A match made in heaven!

I en värld där partnerskap kan vara avgörande för framgång, har Proton Finishing och Campus Värnamo funnit en perfekt matchning. E samarbete som inte bara gynnar båda parter, utan också stärker lokalsamhället och industrins framtid.

Det började år 2023 när Proton Finishing hedrades med en plats i styrelsen för produktionsutvecklingsprogrammet på Campus Värnamo. Henrik Dyberg, en av våra egna på Proton Finishing, intog ordförandeposten och tog på sig uppdraget med en vision om att forma framtidens kompetenslandskap.

Med en treårig mandatperiod framför sig tar styrelsen ansvar för att forma kursinnehåll som inte bara möter industrins krav idag, utan även säkerställer en robust och kompetent arbetskraft för morgondagens behov. Redan nu, inför det kommande kurstillfället till hösten, är platserna fyllda till bristningsgränsen – så roligt och gör oss otroligt stolta! Att se entusiasmen och efterfrågan från unga talanger är en bekräftelse på att vi är på rätt spår.

För oss på Proton Finishing är detta samarbete av yttersta vikt. Vi ser det inte bara som en möjlighet att forma framtidens medarbetare och nyckelkompetenser, utan även som en chans att ge tillbaka till samhället som har format oss. Genom att investera i utbildning och kompetensutveckling förser vi inte bara oss själva med välutbildade och passionerade medarbetare, utan vi stärker också grunden för ett blomstrande näringsliv i vår region. Samhällsengagemang är en kärnvärdering för oss på Proton Finishing. Att bidra till en bättre och mer hållbar framtid är inte bara en ambition, det är vår plikt.

Genom partnerskapet med Campus Värnamo tar vi ett steg närmare den visionen varje dag.

På årets upplaga av Värnamo Näringslivsgala fick Proton Group ta emot vinsten som för Årets Samverkansföretag, utdelat av Campus Värnamo.

Vi är så stolta och glada!

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss för att ställa dina frågor och diskutera vilken ytbehandling som uppfyller dina krav och önskemål.

Kontakta oss