Semesterstängt 2024: Anderstorp Grand Prixgatan 29-32 Anderstorp Stansgatan 1 28-31 Anderstorp Stansgatan 8 29-32 (öppet för utleverans v32) Eskilstuna 29-32 (godsmottagning öppen v32) Forsheda 28-31 Hillerstorp 28-31 Kontakta oss

Användingsområden

Vi hjälper företag inom fordon, bygg, inredning och övrig verkstadsindustri med allt från specifika tjänster till helhetslösningar inom ytbehandling.

Fordon

Vi är en heltäckande partner med hög kapacitet att möta industrins strikta krav.

Mer om fordonsindustri

Bygg/verkstad

Specifika tjänster eller helhetslösningar för bygg- och verkstadsindustrin.

Mer om bygg/verkstad

Inredning

Ytbehandling för företag inom inredningsbranschen.

Mer om inredning

Fordon

Proton Finishing är en av Europas främsta leverantörer inom ytbehandling och dedikerar ett stort fokus på utveckling och hållbarhet. En stor del av våra kunder är verksamma inom fordonsindustrin (automotive). Här är vi en heltäckande partner med hög kapacitet att möta industrins strikta krav på produktion, dokumentation och administration.

Vad kan vi göra för dig inom fordonsindustri?

Helhetsleverantör

Proton Finishing består av sex produktionsenheter med nära samarbete som ger oss särskiljande kapacitet i vår produktion och möjlighet till optimala logistikflöden.

Teknisk rådgivning

Vi har ett team som arbetar heltid med utvecklingsprojekt. Det ger oss resurser att vara ett starkt bollplank och bidra med vår tekniska kunskap i utvecklingen av nya lösningar.

Branschledande inom hållbarhet

Vi genomför en offensiv satsning på hållbarhetsarbete. Med vår branschkunskap erbjuder vi våra kunder resurser, stöd och vägledning inom hållbarhetsfrågor.

Bygg/ Verkstad

Vi erbjuder specifika tjänster eller helhetslösningar för leverantörer till bygg- och verkstadsindustrin. Med sex produktionsbolag har vi kapacitet att arbeta flexibelt och kan snabbt skala upp vår produktion för stora volymkrav. Hos oss får du alltid teknisk rådgivning och hjälp att hitta de bästa ytbehandlingarna och logistiklösningarna för dina behov och önskemål.

Vad kan vi göra för dig inom bygg?

Hög flexibilitet

Våra stabila flöden gör det möjligt för oss att arbeta väldigt flexibelt och använda styrkan av våra olika produktionsenheter. Vi kan snabbt ställa om efter önskemål eller skala upp vår produktion för stora volymkrav.

Optimala logistikflöden

Vi har styrningen och resurserna som krävs för att leverera logistiklösningar som möter höga krav på korta leveranstider, hög leveranssäkerhet och tydligt informationsutbyte.

Tydliga kontaktvägar

Vi underlättar ditt arbete och fokuserar på ett smidigt samarbete. Därför lägger vi stor vikt vid att det ska vara enkelt att kontakta oss och snabbt få svar på alla dina frågor.

Inredning

Proton Finishing erbjuder företag inom inredningsbranschen snabb och flexibel hjälp med ytbehandling. Vi använder dessutom vår kunskap och bidrar med vägledning för att underlätta och säkerställa att du får den bästa ytbehandlingen för ditt behov.

Vad kan vi göra för dig inom inredning?

Tydlig kommunikation

För att bidra till en trygg affär lägger vi ett stort fokus på hög tillgänglighet, smidig kontakt och snabba svarstider.

Snabba och flexibla

Vi ser till att hitta snabba och flexibla lösningar för dig som kund. Våra enheter har i många fall möjlighet att stötta varandra vilket ökar flexibiliteten.

Vägledning
och rådgivning

Vi använder vår kompetens till att underlätta ditt arbete. Hos oss får du alltid hjälp med tekniska frågor och att välja rätt ytbehandling utifrån vilka krav din produkt skall klara.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om våra ytbehandlingar och hur vi kan hjälpa dig att kundanpassa smarta helhetslösningar som effektiviserar ditt arbete och ditt logistikflöde.

Kontakta oss

Håkan Engdahl

Teknisk försäljning

Pierre Möller

Teknisk försäljning

Våra produktionsbolag

Proton Finishing Anderstorp
Grand prixgatan

Proton Finishing Anderstorp Stansgatan 1

Proton Finishing Anderstorp Stansgatan 8

Proton Finishing Eskilstuna

Proton Finishing Forsheda

Proton Finishing Hillerstorp

Våra Certifikat

IATF 16949

Läs mer

ISO 9001 certifikat

Läs mer

ISO 14001 certifikat

Läs mer