Semesterstängt 2024: Anderstorp Grand Prixgatan 29-32 Anderstorp Stansgatan 1 28-31 Anderstorp Stansgatan 8 29-32 (öppet för utleverans v32) Eskilstuna 29-32 (godsmottagning öppen v32) Forsheda 28-31 Hillerstorp 28-31 Kontakta oss

Mathias Bertilfelt

01

Vem är du?

Mathias Bertilfelt, jag jobbar som Operations Manager vilket betyder att jag ansvarar för de 6 ytbehandlingsenheter som Proton Finishing består av. Jag ska se till att våra enheter är så effektiva och välmående de bara går, så de är rustade inför den tillväxt vi jobbar för.

02

Varför Proton?

Proton blev ett självklart val för mig när jag insåg hur framtungt företaget är, att ord backas upp med handling.  Vi jobbar till största del mot automotive, det händer mycket hela tiden och det måste tas många snabba beslut vilket gör detta till ett spännande företag att jobba på.

03

Dold talang?

Tidigare spelade jag gitarr i några olika lokala band, idag plinkar jag gärna på min akustiska gitarr när tillfälle ges.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss för att ställa dina frågor och diskutera vilken ytbehandling som uppfyller dina krav och önskemål.

Kontakta oss