Semesterstängt 2024: Anderstorp Grand Prixgatan 29-32 Anderstorp Stansgatan 1 28-31 Anderstorp Stansgatan 8 29-32 (öppet för utleverans v32) Eskilstuna 29-32 (godsmottagning öppen v32) Forsheda 28-31 Hillerstorp 28-31 Kontakta oss

Kvalitet och miljö

För oss på Proton Finishing är ett aktivt och strukturerat kvalitets- och miljöarbete av högsta prioritet. Vi jobbar för
att möta morgondagens utmaningar och ser till att vi ständigt förbättrar, förändrar och förnyar oss.

Läs mer om vår ambition att bidra till en hållbar värld för kommande generationer, våra certifieringar, vår onepager, vår hållbarhetsberättelse, vår kvalitets-och miljöpolicy samt vårt arbete med REACH.

Våra Certifikat

Proton Finishing är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Proton Finishing Eskilstuna är även certifierad enligt IATF 16949. Klicka på nedanstående länkar för att öppna våra certifikat.

IATF 16949

Vårt produktionsbolag Proton Finishing Eskilstuna är IATF certifierad, öppna certifikatet (pdf i nytt fönster)

IATF 16949 certifikat

ISO 9001 certifikat

Öppna vårt ISO 9001 certifikat
(pdf i nytt fönster)

ISO 9001 certifikat

ISO 14001 certifikat

Öppna vårt ISO 14001 certifikat
(pdf i nytt fönster)

ISO 14001 certifikat

Hållbart företagande

Miljöpolicy

Vi skall värna om resurserna i vår omvärld och därmed slå vakt om en långsiktig ekonomisk livskraft, vilket innebär att vi aktivt skall utveckla vår ytbehandlings-verksamhet, för att minska dess inverkan på miljön.

Ladda ner vår Miljöpolicy

Kvalitetspolicy

Verksamheterna inom Proton Finishing skall präglas av medarbetarnas engagemang samt att genom ständiga förbättringar medverka till att uppfylla kundernas krav och förväntningar.

Ladda ner vår Kvalitetspolicy

Vår Hållbarhetsberättelse

För oss är det viktigt att visualisera vårt hållbarhetsarbete. Att skapa en plattform och staka ut vår riktning ser vi hjälper oss på resan. Att sprida den externt gör vi då vi vill vara så transparenta som möjligt. Vi är säkra på att det kommer hjälpa oss genom att bland annat synliggöra färdriktningen för våra kunder och övriga intressenter.

Läs vår hållbarhetsberättelse

Vår Onepager

De viktigaste punkterna för Proton Finishings hållbarhetsarbete. Läs om våra mål, vägen dit, utfall för förra året och hur vi tänker göra för att komma ännu längre!

Läs vår onepager

Vårt arbete med REACH

För oss på Proton Finishing är ett aktivt miljö- och säkerhetsarbete av högsta prioritet.Vi bevakar REACH-lagstiftningen med tillhörande kemikalielistor så som den s.k. Kandidatförteckningen, bilaga XIV (tillstånd) och bilaga XVII (begränsning).

Läs mer om REACH

När det bästa är ett steg mot att bli ännu bättre

Hållbarhet är en nyckelfråga inom kemisk processindustri. För Proton Finishing handlar det om att uppfylla förväntningar och krav på alla plan – och lite till.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om våra certifieringar och miljöarbete. Kontakta oss gärna om du har frågor och vill veta mer.

Kontakta oss

Maria Thom

Hållbarhetschef